Vild och vacker

Jag har inte uppdaterat den här bloggen på ett tag, men nu är det dags. Istället för att skryta över Jasmin på Facebook är det bättre att jag gör det här... :)
 
2015. Vild och vacker! En mycket bestämd ung dam som tycker väldigt mycket om sin Ferrari-cykel.
 
Jasmin är nu 2 år och 3 månader. Idag berättade förskolepersonalen att de hade haft dans med femåringar på förmiddagen. Jasmin hade varit så duktig att de trodde att hon gick på pyttedans! Stolt mor, men också fundersam... Vem har Jasmin ärvt danstalangen av? Varken jag eller Mikael har någon koordinationsförmåga att tala om. :) Jag kommer att uppmuntra allt hon tycker är roligt att göra.
 
Hon lägger pussel från tre år och uppåt. Själv! :)
 
Hon tycker om att sjunga och hon sjunger så att man hör vilken melodi det är. Hon har taktsinne och kan slå trummor i takt.
 
Hon är otroligt skärpt och lär sig nya ord hela tiden och pratar otroligt mycket. Hon har ett bra språk tyckte förskolläraren. Ikväll hade vi en lång konversation där hon berättade för pappa om dagen på dagis.
 
Sedan är hon otroligt stark också. "Pippi Strumpa-stark" som hon själv säger. :) Flickans biceps syns när hon spänner den! Otrolig kropp! Stark, smidig och den vackraste som jag har sett. Men jag är väl lite partisk också. :)
 
Ja, och så är hon väldigt vacker också, men så vild att jag inte tror att hon nånsin kommer att bli fåfäng eller kokett. :) Men det är bra, hon har en stark vilja och stark röst och jag uppmuntrar båda. Ingen ska sätta sig på henne, hon ska sätta andra (läs killar) på plats. :P

RSS 2.0